lauantai 16. huhtikuuta 2016

Koetreenit 11.4.2016

En kyllä taida jaksaa kirjoittaa joka treeniä tänne erikseen kun kaikki treenit on melkein samanlaisia :D Aina treenataan ruutua, ohjattua ja jääviä. Eikä mikään niistä tunnu edistyvän mihinkään :D

Maanantaina käytiin meidän oman seuran koetreeneissä ja tehtiin kaikkia liikkeitä, joita Käpy on nyt treenannut. Oli vähän kylmä ja kenttä oli tosi märkä, joten Käpy ei oikein suostunut edes istumaan perusasentoihin.

Tehtiin seuruu, ruutu, L, ohjattu, luoksetulo ja hyppynouto. Seuruu oli ihan kohtuullista, mutta perusasentoja taisi jäädä tekemättä lopussa märkyyden takia. Ruutu ei onnistunut, kun matkalla oli ylimääräisiä merkkejä ja Käpy lukitsi vaan ne eikä nähnyt koko ruutua. Kun lopulta sain sen sinne niin ei osannut tulla kutsusta luokse. Tajusin sitten että eihän sellaista ole koskaan harjoiteltukaan. Jäävistä piti tehdä istuminen ja seisominen, mutta eihän se istunut... :/ ja kääntyi vastaan. Ohjattukaan ei onnistunut. Kentän laidalla oli paljon muitakin kapuloita, joten Käpy lähti ensin hakemaan niitä. Taisin saada sen kuitenkin ohjattua oikeallekin kapulalle lopulta. Luoksetulo oli ihan ok, muuten, mutta en saanut Käpyä edes istumaan lähtöön kun kenttä oli niin märkä, joten jäi sinne seisoskelemaan. Stoppi oli ihan ok käskyllä käsimerkillä ja vartaloavulla :D. Hyppynouto oli ainut liike mikä onnistui, mutta sekin tehtiin puulla. Se on liike joka meillä ei tule koskaan onnistumaan kokeessa, koska Käpy ei suostu millään ottamaan metallia suuhunsa.

Aika paljon pitää vielä treenata että päästään sinne kokeeseen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti